Výmenný pobyt v Poľsku "Theater and Democracy"

14.09.2014 06:00

14.-21.09.2014

Ahojte!

V BzzGroup máme ďalší potvrdený výmenný pobyt v Poľsku s názvom "Theater and Democracy" v septembri 2014. Ak máte záujem zúčastniť sa, napíšte nám najneskôr DO 10. augusta 2014 na bzzgroup@gmail.com (do predmetu uveďte názov projektu: "Theater and Democracy") a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/
 
Vybraných účastníkov kontaktujeme do konca mesiaca august a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.
 
KDE: Milówka, Poľsko
 
KEDY: 14. – 21. september 2014 (8 dní vrátane dní cestovania)
 
POČET ÚČATNÍKOV: 5 + leader
 
CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené poľskou organizáciou.
Účastníkom by sa malo spätne preplatiť 70% všetkých cestovných nákladov (mimo transportu autom a taxíkom) od poľskej organizácie.
Ďalším poplatkom je 4€ našej skupine za sprostredkovanie plus účasť na zabezpečení reprezentačných materiálov a darčekov na medzinárodný večer.
 
DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický
 
PARTNERSKÉ KRAJINY: Poľsko, Slovensko, Bulharsko, Rumusnko, Taliansko Turecko a Portugalsko
 
Na projekte sa stretnú ľudia z rôznych organizácií z rôznych krajín, ktorí počas spolu strávených dní budú spolupracovať na rozličných workshop-och, debatách, cvičeniach a ďalších aktivitách (team building activities). Navzájom sa obohatia o vlastné zážitky a skúsenosti a spoznajú nových priateľov.
 
Hlavnými cieľmi pobytu sú:
• Through debates, discustions, group working, improvisation and mainly drama workshops, we will deal with issues like democracy, society, election, European Union problems;
• During the exchange we would like to look for  the connection between theater and democracy and try to go back to the roots in  ancient Greece - the start of European culture and socity.
• Creating a drama piece will be our way to  express the issues, problems and ideas of modern global world. We want to encorage young people to participacte in social and political life.
• We would like to encourge young people to get involved at a local and international level. To remind them that their „voice” is important and can be influential in future.
 
V prípade záujmu o účasť alebo o bližšie informácie nás kontaktujte a ak sa chcete zúčastniť, nezabudnite najneskôr do 10/8/2014 poslať na „ bzzgroup@gmail.com „ vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/
 
S pozdravom
BzzGroup