Výmena v Poľsku "WELL DONE", feburár 2015

14.02.2015 09:00

14-22/02/2015


Ahojte!
Ako BzzGroup sme sa prihlásili na projekt pre mladých v Poľsku pod názvom „WELL DONE“, ktorý sa bude konať vo februári 2015. Ak máte záujem sa zúčastniť, napíšte nám najneskôr do konca tohto mesiaca, tj. do 31.01.2015 na email: bzzgroup@gmail.com (do predmetu správy uveďte názov projektu „WELL DONE“) a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/
Vybraných účastníkov kontaktujeme do týždňa od deadlinu a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky zaradení ako náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.

KDE: Poronin (blízko Zakopaneho), Poľsko

KEDY: 14-22.02.2015 (9 dní)

UBYTOVANIE: www.austryjok.pl

POČET ÚČATNÍKOV: 14 (16 - 18 rokov, vrátane 2 vedúcich skupiny bez vekového limitu)

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené poľskou organizáciou.
Účastníkom sa po odovzdaní a zaslaní originálnych cestovných lístkov spätne preplatia cestovné náklady podľa platných smerníc programu Erasmus+, avšak cestovné náklady na jedného účastníka nesmú prekročiť hodnotu 20€.
Ďalším poplatkom sú 4€ za sprostredkovanie našej skupine BzzGroup a spoluúčasť pri zabezpečovaní reprezentačných materiálov a darčekov.

PARTNERSKÉ KRAJINY:
- Poľsko, Slovensko, Litva

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický, aspoň na komunikačnej úrovni

POPIS PROJEKTU:
The project is associated with entrepreneurship and creativity. Through participation in the various stages of the project, participants will gain new skills, broaden their horizons to become more open and mobile. During the project we will use the following methods work - workshops, games, meetings, discussions, energizers. During the project activity using methods of non-formal education youth gain teamwork skills, organizing and planning tasks, risk management, conflict resolution. These are all elements awaken the participants spark entrepreneurship and cause them to become more creative and socially active.

V prípade záujmu a ďalších informácii nás kontaktujte na bzzgroup@gmail.com najneskôr do 31.01.2015 a pošlite nám vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:  https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/

S pozdravom
BzzGroup