Výmena v Poľsku - "Sentenced to culture"

23.11.2013 06:00

23.-29.11.2013

Ahojte!

Máme potvrdený nový projekt: výmena mladých v Poľsku s názvom "Sentenced to culture" v novembri 2013.
Ak máte záujem sa zúčastniť, napíšte nám najneskôr DO 31. októbra 2013: bzzgroup@gmail.com (do predmetu uveďte názov projektu: "Sentenced to culture") a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach: https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/

Vybraných účastníkov kontaktujeme do 5.11.2013 a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.

KDE:   Zakopane, Poľsko

 

KEDY:  23.-29. november 2013 ( 7 dní vrátane dní cestovania )

POČET ÚČATNÍKOV: 6 + 1 leader

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené poľskou organizáciou. Účastníkom by sa malo spätne preplatiť 70% všetkých cestovných nákladov (mimo transportu autom) od poľskej organizácie po odovzdaní cestovných lístkov ako doklad. Ďalším poplatkom sú 4€ našej skupine za sprostredkovanie a organizovanie plus účasť na zabezpečení reprezentačných materiálov a darčekov na národný večer.

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický

PARTNERSKÉ KRAJINY: Poľsko, Slovensko, Slovinsko, Litva, Estónsko

TÉMA PROJEKTU:
The  goal of the project is to raise environmental aspects of youth subcultures and their life, identify and search for answers to the question:

- What is culture? For ourselves - in the sense of the individual and the global community.

Another important element related to the topic is an attempt to analyze the impact of culture on each of us and vice versa, as we influence the culture. At this level we want to focus on the choices to be made about our life, our passion and career.

At the project we will work mainly with several areas that will be an opportunity for integration and efficient work of the young people during the exchange, namely: photography, music, dance, sport and multimedia.

We believe that these issues are close to young people and accompany them in their daily lives, and for some can become in their future a way of their lives.


Aktivity budú organizované prostredníctvom workshop-ov, role plays, energizerov, ice-breaking hier, outdoorových aktivít, diskusií a prezentácií, spoločenských hier a aktivít...

V prípade záujmu a ďalších informácií nás kontaktujte a v prípade záujmu nezabudnite najneskôr do 31/10/2013 poslať na „ bzzgroup@gmail.com „ vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/

Zdraví,
BzzGroup