Training Course v Taliansku - "ACT! Action, Citizenship & Theatre"

26.05.2014 16:00

26.05.-02.06.2014

Ahojte!
BzzGroup máme ďalší potvrdený Training Course, tentokrát v Taliansku. Ak máte záujem sa zúčastniť, napíšte nám najneskôr DO 18. apríla 2014: bzzgroup@gmail.com (do predmetu uveďte názov projektu: "ACT! Action, Citizenship & Theatre") a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/

Vybraných účastníkov kontaktujeme do konca mesiaca apríl a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.

KDE: Sermugnano, Taliansko

KEDY: 26. máj – 2. jún 2014 (8 dní vrátane dní cestovania)

POČET ÚČATNÍKOV: 3 z každej krajiny

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené talianskou organizáciou.
Účastníkom by sa malo spätne preplatiť 70% všetkých cestovných nákladov (mimo transportu autom ataxíkom) od talianskej organizácie.
Talianska organizácia požaduje 30€ participation fee, ktorú je potrebné zaplatiť po príchode na mieste priamo organizátorom kurzu.
Ďalším poplatkom je 6€ našej skupine za sprostredkovanie plus účasť na zabezpečení reprezentačných materiálov a darčekov na medzinárodný večer.

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický

PARTNERSKÉ KRAJINY: Taliansko, Rakúsko, Česko, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko a Portugalsko
Na projekte sa stretnú ľudia z rôznych organizácií z rôznych krajín, ktorí počas spolu strávených dní budú spolupracovať na rozličných workshop-och, debatách, cvičeniach a ďalších aktivitách (team building activities). Navzájom sa obohatia o vlastné zážitky a skúsenosti a spoznajú nových priateľov.

Hlavnými cieľmi kurzu sú:
• To create a sharing platform & opportunity for organisations interested/experienced in developing theatre based approaches for working with young people;
• To work towards understanding the benefits of practising theatre and street art in the development of an healthy life-style, how it can lead to improve the creativity and to foster social inclusion and the active participation of young people in society;
• To create a social experience of community, through sharing living and working spaces, participating in housekeeping tasks and daily practices, and to valorise this as an opportunity for learning and personal and social growth.

V prípade záujmu o účasť alebo o bližšie informácie nás kontaktujte a ak sa chcete zúčastniť, nezabudnite najneskôr do 18/4/2014 poslať na „ bzzgroup@gmail.com „ vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/

S pozdravom
BzzGroup