Poľsko - výmena "Youth Pass the Mass!!"

20.09.2010 06:00

 

20.-27.09.2010


BzzGroup sa prihlásila na kultúrnu výmenu mladých v Poľsku, Zakopane, ktorý sa volá "Youth Pass the Mass!!" v noch 20. - 27. septembra 2010.

 

MIESTO:  Zakopane, Poľsko

DÁTUM:  20. - 27. september

VOĽNÉ MIESTA:  5 (spolu 7 ľudí, 2 účastníci sa už nahlásili)

PRACOVNÝ JAZYK:  angličtina

 

TÉMA:
Hlavnou témou projektu podľa organizátorv je eliminácia diskriminácie, chudoby a nezamestnanosti cez športové a tanečné metódy. Šport aj tanec nesú so sebou hodnoty, ktoré z nich môžeme vyťažiť. Vďaka hodnotám sa účastníci majú naučiť tolerantnosti, otvorenosti, nápomocnosti, a hlavne vnímaniu okolia v lepšom svetle. Spomenuté pozitívne vlastnosti pomôžu mladým ľuďom bojovať proti negatívnym dociálnym smerom ako sú rasizmus, diskriminácia, vylúčenie zo spoločnosti a taktiež proti ekonomickým situáciam, ktoré vedú k týmto smerom (nezamestnanosť, chudoba).

Organizátori veria, že účasťou na tomto projekte mladí ľudia získajú hodnotné postoje k ich budúcnosti, že budú schopný bojovať vo svojej spoločnosti proti negatívnym postojom a prinesú integráciu.

 

Projekt je možnosťou pre mladých prísť do kontaktu s kultúrou a zvykmi z ostatných štátov Európy, navštíviť zaujímavé miesta v Poľsku a stretnúť ďalších mladých z Európy.

 

PARTNERSKÉ ŠTÁTY:  Poľsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Slovensko

UBYTOVANIE:  V hosteli v 2-, 3- a 4-lôžkových izbách s vlastnou sprchou a toaletou

 

CENA:

Účastníci zaplatia 30% cestovných nákladov, ubytovanie aj strava sú hradené oragnizátormi. Okrem toho treba uhradiť poplatok 2€ skupine BzzGroup na vybavovanie a zasielanie prihlášok a celej akcie.


Pre ďalšie informácie a v prípade záujmu píšte na email skupiny, bzzgroup@gmail.com.