Poľsko - seminár "Together for the Future"

19.10.2011 06:00

 

19.-23.10.2011

 

BzzGroup sa prihlásila ako účastník na seminári v Poľsku s názvom "Together for the Future" v októbri 2011. Ak máte záujem sa zúčastniť, napíšte nám: bzzgroup@gmail.com (do predmetu uveďte: "Poľsko, Together for the future")

KDE: Zakopane, Poľsko
Ubytovanie: https://www.limba-poronin.pl/
KEDY: 19.-23. októbra 2011 (5 dní vrátane dní cestovania)
POČET ÚČATNÍKOV: 2 z krajiny

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené poľskou organizáciou.
Účastníkom by sa malo spätne preplatiť 70% všetkých cestovných nákladov (mimo transportu autom) od poľskej organizácie.
Ďalším poplatkom sú 3€ našej skupine za sprostredkovanie plus účast na zabezpečení reprezentačných materiálov a darčekov na medzinárodný večer.

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický
PARTNERSKÉ KRAJINY: Poľsko, Cyprus, Grécko, Turecko, Lotyšsko, Litva, Taliansko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Bulharsko, Chorvátsko, Portugalsko

Na projekte sa stretnú ľudia z rôznych organizácií z rôznych krajín počas spolu strávených dní budú spolupracovať na rozličných workshop-och, debatách, cvičeniach a ďalších aktivitách (team building activities). Navzájom sa obohatia o vlastné zážitky a skúsenosti a spoznajú nových priateľov.
Hlavnou témou projektu je spoznávanie partnerov z rozličných krajín a vytvorenie siete mládežníckych organizácii a skupín so zameraním na budúcu spoluprácu a tvorbu nových medzinárodných projektov.

V prípade záujmu a ďalších informácii nás kontaktujte na bzzgroup@gmail.com