Poľsko - seminár "Cross the border"

09.04.2013 06:00

09.-14.04.2013

 

Ahojte!
BzzGroup sa prihlásila ako účastník na seminári v Poľsku s názvom "Cross the border" v apríli 2013.
Ak máte záujem sa zúčastniť, napíšte nám najneskôr DO 10. marca 2013: bzzgroup@gmail.com (do predmetu uveďte názov projektu: "Cross the border") a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach:

Prihláška

Vybraných účastníkov kontaktujeme do 13.03.2013 a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.

KDE: Ustrzyki Dolne, Poľsko  (Bieszczady pohorie)

UBYTOVANIE:  https://www.bieszczady.hotelik-strwiaz.com/1.glowna.php

KEDY: 09. – 14. apríl 2013 (6 dní vrátane dní cestovania)

POČET ÚČATNÍKOV: 2 z krajiny

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené poľskou organizáciou.
Účastníkom by sa malo spätne preplatiť 70% všetkých cestovných nákladov (mimo transportu autom) od poľskej organizácie.
Ďalším poplatkom je 5€ našej skupine za sprostredkovanie plus účasť na zabezpečení reprezentačných materiálov a darčekov na medzinárodný večer.

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický

PARTNERSKÉ KRAJINY: Arménsko, Azerbajdžan, Grécko, Gruzínsko, Chorvátsko, Malta, Moldavsko, Poľsko, Rumunsko, Slovensko, Taliansko, Terceira, Ukrajina,

Na projekte sa stretnú ľudia z rôznych organizácií z rôznych krajín, ktorí počas spolu strávených dní budú spolupracovať na rozličných workshop-och, debatách, cvičeniach a ďalších aktivitách (team building activities). Navzájom sa obohatia o vlastné zážitky a skúsenosti a spoznajú nových priateľov.
Hlavnou témou projektu je spoznávanie partnerov z rozličných krajín a vytvorenie siete mládežníckych organizácii a skupín so zameraním na budúcu spoluprácu a tvorbu nových medzinárodných projektov.
Hlavnými témami projektu sú: mládež a šport, začlenenie mladých zo znevýhodneného prostredia, promócia dobrovoľníctva, aktivovanie potenciálu mladých, Európska identita, integrácia rôznych mladých z rozličných ekonomických a sociálnych prostredí.
Aktivity budú organizované prostredníctvom workshop-ov, role plays, energizerov, ice-breaking hier, outdoorových aktivít, diskusií a prezentácií, spoločenských hier a aktivít...

V prípade záujmu a ďalších informácií nás kontaktujte a v prípade záujmu nezabudnite najneskôr do 10/3/2013 poslať na bzzgroup@gmail.com vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:  Prihláška

 

S pozdravom
BzzGroup