Poľsko - mládežnícka výmena "W.O.R.Q."

05.04.2013 06:00

5.-11.04.2013


Ahojte!
BzzGroup sa prihlásila ako účastník na pobyte mladých v Poľsku s názvom "W.O.R.Q." (way of raising qualifications), ktorý sa koná v apríli 2013.
Ak máte záujem prihlásiť sa, napíšte nám na bzzgroup@gmail.com (názov email-u napíšte názov tohto projektu: „WOQR“) najneskôr do 10. marca 2013 s VYPLNENOU PRIHLÁŠKOU, ktorú si stiahnete na https://bzzgroup.webnode.sk/ v sekcii prihláška ( Prihláška ).
Vybraných účastníkov kontaktujeme do 13.03.2013 a podáme im bližšie informácie. Tí, ktorí nebudú vybraný, budú automaticky považovaní za náhradníkov, takže netreba vešať hlavu:)

KDE: Zakopane, Poľsko ( www.zakopane.pl )

KEDY: 5.-11. apríl 2013

POČET ÚČASTNÍKOV:  6 + 1 leader

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené poľskou organizáciou.
Účastníci zaplatia 30% z ich cestovných nákladov.
Ďalším poplatkom sú 4€ za sprostredkovanie našej skupine BzzGroup, spoluúčasť pri zabezpečení reprezentačných materiálov a darčekov.

PARTNERSKÉ KRAJINY:  Poľsko, Slovinsko, Rumunsko, Taliansko a Slovensko

UBYTOVANIE:  www.dziubasowka.pl/galeria-zdjec/

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický

AKTIVITA:
Cieľom projektu je zvýšiť prezentovať myšlienku podnikania medzi mladými.
Hlavné témy projektu sú: podpora zamestnanosti, zvýšiť prevenciu nezamestnanosti medzi mladými v podporení ich vlastnej iniciatívy a podnikavosti a bojovať proti sociálnemu výlúčeniu, posilnenie kreativity mladých, zvýšiť povedomie o samostatnej zárobkovej činnosti ako možnosť práce pre mladých, naučiť mladých spolupráce.
Metódy neformálneho vzdelávania použité počas projektu: workshopy, národné večery, diskusie, energizery, stretnutie s expertom v danom obore, hry, skupinové práce.

Okrem toho, účastníci prídu do kontaktu s kultúrou a zvykmi iných krajín Európy a navštívia rôzne zaujímavé miesta v Poľsku.

 

V prípade záujmu a ďalších informácií nás kontaktujte a v prípade záujmu nezabudnite najneskôr do 10/3/2013 poslať na bzzgroup@gmail.com vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:  Prihláška

Zdravíme,

BzzGroup