Mládežnícká výmena v Taliansku "Street (he)Art" - august 2016

27.08.2016 10:00

27.8.-3.9.2016

 

Zdravíme!
BzzGroup sa prihlásila na mládežníckú výmenu v Taliansku s názvom „Street (he)Art“, ktorý sa bude konať koncom august a začiatkom septembra 2016. Ak máte záujem zúčastniť sa, tak nám čo najskôr napíšte, najlepšie do 11.8.2016 na email: bzzgroup@gmail.com (do predmetu správy uveďte názov projektu „Street heArt“) a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/
Vybraných účastníkov kontaktujeme do týždňa od deadlinu a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky zaradení ako náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.

KDE: Sermugnano, Taliansko

UBYTOVANIE: https://www.muovimente.it/ostello-sermugnano/camere-ostello-sermugnano/
Hostel v meste Sermugnano, patrí talianskej organizácii, ktorá organizuje aj samotný projekt.
The hostel of Sermugnano has two distinct working or chill out spaces at ground floor, and 8 bedrooms at the upper floor, each with private bathroom and shower. 3 to 5 persons will be accommodated in each room. Wi-fi internet is available free of charge.

KEDY: 27. august – 3. september 2016 (8 dní vrátane dní cestovania)

POČET ÚČATNÍKOV: 5 účastníkov z každej krajiny vo veku 16-25 rokov + 1 group leader (bez vekového obmedzenia)

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené talianskou organizáciou.
Podľa platných smerníc programu Erasmus+ sa účastníkom zo Slovenska cestovné náklady preplatia do výšky 170€ na osobu – nutné odložiť si cestovné doklady a dodať ich. Ak by bola cena cestovného vyššia ako 170€, to, čo bude na viac si účastníci zaplatia sami.
Ďalej účastníci na mieste projektu zaplatia účastnícky poplatok 30€ talianskej organizácii, ktorý je potrebné zaplatiť priamo na mieste projektu.
Ďalším poplatkom je 10€ za sprostredkovanie našej skupine BzzGroup a spoluúčasť pri zabezpečovaní reprezentačných materiálov a darčekov.

PARTNERSKÉ KRAJINY:
- Slovensko, Taliansko, Česko, Poľsko, Maďarsko.

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický, aspoň na komunikačnej úrovni

POPIS PROJEKTU:
- to foster intercultural dialogue using theatre techniques as a mean of communication and comparison between the different cultures of the partner countries;
- to support discussions about contemporary social issues, such as xenophobia, racism and social inclusion, through the work and the analysis of traditional theatre plays;
- to develop creativity by learning how to communicate in alternative ways, using body language, traditional commedia dell'arte masks, street art techniques, etc.
- to increase the growth of participants both as individuals and as European citizens;

The project will be based on debates and practical workshops and the participants will be asked to develop a collective performance as a final outcome of the week which they will perform then in front of the local community.


V prípade záujmu a ďalších informácii nás kontaktujte na bzzgroup@gmail.com najneskôr do 11.08.2016 a pošlite nám vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska

S pozdravom