Mládežnícka výmena v Chorvátsku - "Empower Yourself", júl 2016

02.07.2016 06:00

02.-09.07.2016

BzzGroup sa prihlásila na mládežníckú výmenu v Chorvátsku s názvom „Empower Yourslef“, ktorý sa bude konať v júli 2016. Ak máte záujem zúčastniť sa, tak nám napíšte najneskôr do 31.5.2016 na email: bzzgroup@gmail.com (do predmetu správy uveďte názov projektu „Empower Yourself“) a pripojte VYPLNENÚ PRIHLÁŠKU, ktorú si stiahnete na našich stránkach:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska/
Vybraných účastníkov kontaktujeme do týždňa od deadlinu a podáme im bližšie informácie, ostatní budú automaticky zaradení ako náhradníci v prípade, ak niekto účasť zruší.

KDE: Varaždin, Chorvátsko

UBYTOVANIE: https://hotel-turist.hr/en/
The Turist hotel in Varazdin is situated not far away from the city centre and also within walking distance to the bus station. The hotel provides linen and sanitary towels.

KEDY: 02. – 09. júl 2016 (8 dní)

POČET ÚČATNÍKOV: 5 účastníkov z každej krajiny vo veku 18-25 rokov + 1 group leader (bez vekového obmedzenia)

CENA:
Ubytovanie, strava, program a aktivity budú zabezpečené a zaplatené chorvátskou organizáciou.
Podľa platných smerníc programu Erasmus+ sa účastníkom zo Slovenska cestovné náklady preplatia do výšky 80€ na osobu – nutné odložiť si cestovné doklady a dodať ich. Ak by bola cena cestovného vyššia ako 80€, to, čo bude na viac si účastníci zaplatia sami.
Ďalším poplatkom je 8€ za sprostredkovanie našej skupine BzzGroup a spoluúčasť pri zabezpečovaní reprezentačných materiálov a darčekov.

PARTNERSKÉ KRAJINY:
- Slovensko, Chorvátsko, Malta, Poľsko, Slovinsko.

DOROZUMIEVACÍ JAZYK: anglický, aspoň na komunikačnej úrovni

POPIS PROJEKTU:
Europe has been hit by high unemployment rates, for a number of years. Statistics show that unemployment rates amongst young people are alarming. Empower yourself aims at educating the participants about how to look for a job, apply for it in a professional manner and also how to behave in an interview. Furthermore, the project will also explore the possibilities that exist for young unemployed people within the EU. This youth exchange also aims to give the tools that people need to create their own job, that is by making a start up and start their own business.

V prípade záujmu a ďalších informácii nás kontaktujte na bzzgroup@gmail.com najneskôr do 31.05.2016 a pošlite nám vyplnenú prihlášku, ktorú nájdete na adrese:
https://bzzgroup.webnode.sk/prihlaska

S pozdravom

BzzGroup